Nieuwe vliegtuigen voor KLM en Transavia

image008Vele jaren lang is de Boeing 737 het werkpaard van de Nederlandse luchtvaart geweest. KLM, Transavia en TUI vliegen allemaal met dit betrouwbare Boeing product.

Binnenkort zal dit beeld ingrijpend veranderen. Zowel KLM als Transavia zullen hun 737 toestellen vervangen met de Airbus A320neo.

Wat is er zo anders aan dit Airbus product ?
Waarom is de KLM groep afgestapt van haar voorkeur voor Boeing vliegtuigen ?
Wat betekent dit voor mij als passagier ?
Hoe draagt dit nieuwe toestel bij aan de sustainability doelstellingen van de KLM groep ?
Hoe draagt dit nieuwe toestel bij aan de winstgevendheid van KLM en Transavia ?

Slechts een greep uit de vragen en thema's waarop wij deze speciale thema-avond ingaan.

Rory Hanssen is Fleetchief A320neo bij KLM en zal u vanavond inwijden in de unieke eigenschappen van dit zeer succesvolle Airbus toestel.

Over onze lezingen

De kosten voor het bijwonen van een lezing bedragen 30 Euro.
Voorafgaand aan de lezing bent u vanaf 18.30 uur van harte welkom voor een broodjesbuffet en warme soep.
Tevens krijgt u 2 consumptiemunten voor een drankje in de pauze of na de lezing.

De opbrengst van de lezing komt ten goede aan ons goede doel, de stichting Bretels. Zij zet zich in voor jonge gezinnen waarvan een of beide ouders komt te overlijden of overleden is.

Nadere informatie

Startdatum maandag 24 oktober 2022 19:00
Einddatum maandag 24 oktober 2022 21:00
Max. deelnemers 25